Hvordan sletter jeg dataene og starter på nytt?
Tøm avsluttede fasteperioder, fjern vektregistreringer eller forkast en pågående fasteperiode.
Du kan slette alle avsluttede fasteperioder samlet. Vektregistreringer og en pågående fasteperiode har separate kontroller. Disse slettekontrollene krever ikke Pro.
Eksporter registreringene før du sletter dem hvis du vil beholde en kopi. Fasteperioder og vektmålinger eksporteres separat.
Slett alle avsluttede fasteperioder
- Åpne Statistikk → Data (skuffikon øverst til venstre) → Faste.
- Hvis et filter er aktivt, trykker du på filterkontrollen i den nederste verktøylinjen for å fjerne det og vise hele historikken.
- Trykk på Rediger.
- Trykk på Slett alt i verktøylinjen.
- Gjennomgå bekreftelsen, og trykk på Slett alle fasteperioder for å fjerne registreringene.
Bekreftelsen sier at dette ikke kan angres. En eksport du har beholdt, kan importeres igjen.
Med et aktivt filter fjerner Slett alt bare fasteperiodene som samsvarer. Behold et filter hvis du bare vil tømme den delen av historikken; fjern det for å tømme alt. Bekreftelsen beskriver hvilket utvalg som vil slettes.
Forkast en pågående fasteperiode
Sletting av avsluttede registreringer stopper ikke den aktive tidtakeren. Åpne hovedtidtakeren, trykk på Avslutt fasten eller Fullfør fasten, og deretter på Slett på avslutningsskjermen for å forkaste den. Se tidtakerkontroller.
Fjern vektregistreringer
Åpne Statistikk → Data (skuffikon øverst til venstre) → Vekt. Sveip til venstre på en Fasty-vektregistrering og slett den. Gjenta for registreringene du vil fjerne. Det finnes ingen Slett alt-kontroll for vekt i denne versjonen.
Registreringer fra andre Helse-kilder kan ikke slettes fra denne Fasty-listen. Administrer målingene i Helse. Hvis du bare vil slutte å vise Helse-vekter i Fasty, slår du av Synkronisering med Apple Health i Statistikk → Innstillinger → Statistikk → Vektregistrering. Målingene blir værende i Helse.
Når Helse-synkronisering og skrivetilgang er på, forsøker sletting av en Fasty-vektregistrering også å fjerne den tilsvarende Helse-målingen som Fasty opprettet. Kontroller Helse hvis du vil bekrefte at den ble fjernet. Se Helse-tilgang.
Registreringer og innstillinger er separate
Tømming av registreringer beholder mål, utseende, påminnelser og andre innstillinger. Endre dem ved behov i Fastys innstillinger når du starter på nytt. Dette avslutter ikke et abonnement; bruk kjøpsadministrasjon til det.
Kontakt meg med skjermen, eventuelt aktivt filter, feilmeldingen og Fasty-/iOS-versjonene hvis registreringer blir værende eller sletting viser en feil.
Trenger du fortsatt hjelp? Kontakt meg.